FAQs

MIN BESTILLING

Hvordan legger jeg inn bestillingen min?

Bare velg stilen din fra rullegardinmenyen på produktsiden, klikk deretter på "Legg til handlekurv"-knappen og følg de enkle trinnene for å fullføre bestillingen. Vi forbereder bestillingen din og gir deg beskjed når den er på vei!

Jeg er så glad for å motta bestillingen min! Hvordan sjekker jeg ordrestatusen min?

Når du får sporingsnummeret sendt til e-posten din. Det kan ta 5–7 dager før informasjonen synkroniseres med sporingsnummeret fordi transportørens nettsted ikke har skannet og lagt inn pakkesporingsinformasjonen i systemet sitt ennå. Men vi garanterer at denne bestillingen da er i sendt status.

Jeg ombestemte meg, kan jeg kansellere eller endre bestillingen min?

Når du legger inn en bestilling, har du 8 timer på deg til å kontakte kundeserviceteamet vårt og be om en kansellering eller endring.
Etter 8 timer har vi allerede begynt å jobbe med bestillingen din, og det er for sent å kansellere den eller endre den.
For å kansellere en bestilling, vennligst oppgi alle detaljene om varene du ønsker å kansellere samt bestillingsnummeret ditt.
For å endre en bestilling, vennligst inkluder alle detaljene for bestillingen din: bestillingsnummer, stil, størrelse og farge, spesifiser deretter varen du vil endre den for i e-posten din, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Jeg la inn bestillingen min, men jeg har ikke mottatt e-postbekreftelsen ennå.
Dobbeltsjekk først søppelpostmappen og andre e-postkontoer.
Finner du den ikke? Ingen panikk, bare kontakt oss og en kunderepresentant vil hjelpe deg!

VÅRE PRODUKTER

Hvilke materialer bruker Aurora1980s?
Først, vi hater dritt! Vi kutter på marginene for å sikre at vi leverer høykvalitetsprodukter ved bruk av førsteklasses materialer.
De er laget myke for komfort og er kjent for sin kvalitet, holdbarhet og flotte utseende slik at du kan føle stemningen når du bruker dem!
For mer informasjon om materialene vi bruker, sjekk produktdetaljene som er tilgjengelige på produktsidene våre.
Jeg er ikke sikker på hvilken størrelse jeg skal velge, kan du hjelpe?
Trenger du hjelp til å finne den perfekte størrelsen som passer til din vakre kropp? Bruk størrelsesskjemainformasjonen som er gitt på produktsidene våre.

INNBETALING

Hvilken type betaling godtar du?

Vi aksepterer Visa, Mastercard, PayPal.

Når vil kortet mitt bli belastet?

Like etter at bestillingen din har blitt lagt inn.

 

HVOR SIKKER ER MIN PERSONOPPLYSNING?

Aurora1980s overholder de høyeste industristandardene for å beskytte din personlige informasjon når du betaler og kjøper fra nettbutikken vår.
Kredittkortinformasjonen din krypteres under overføring ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer), som er mye brukt på Internett for å behandle betalinger. Kredittkortinformasjonen din brukes kun til å fullføre den forespurte transaksjonen og lagres ikke senere.

FRAKT OG LEVERING INFO

Forsendelsestiden kan variere etter sted. Dette er våre anslag:

Standard frakt: 8 - 10 dager

*Dette inkluderer ikke produksjonstiden vår på 3–5 dager.
Du vil til enhver tid kunne spore bestillingen din til den ankommer dørstokken din. Husk at vi noen ganger ikke vil gi deg sporingsnummer. Du kan imidlertid spore bestillingsstatusen din via nettstedet vårt.

Kan jeg spore pakken min?
Et sporingsnummer vil bli sendt til deg på e-post noen dager etter at bestillingen er lagt inn. Hvis du ikke har mottatt sporingsnummeret ditt innen tidsrammene nedenfor, vennligst kontakt vårt hjelpestøtteteam, så hjelper vi deg gjerne!
Vennligst merk:
Det kan ta noen tid før pakken din vises i speditørens sporingssystem. For internasjonale bestillinger er sporingsinformasjon tilgjengelig til pakken forlater opprinnelseslandet. Etter det er det ingen ytterligere sporing.

Jeg har aldri mottatt pakken min, hva skal jeg gjøre?
Hvis varen din ikke har ankommet innen 30 dager for klesprodukter og 60 dager for putetrekk, sko, sengetøy, vesker og en annen etter å ha bestilt, vennligst gå til Kontakt oss-siden og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Hvor mye er frakten?
Når du har klikket deg videre til Secure Checkout, kan du angi leveringsadressen din og fortsette til leveringsmetoden.
Fraktkostnadene beregnes deretter og overføres til delsummen din nederst på siden.

Internasjonale kjøpere! – Hva med tollvesenet? Vil jeg bli belastet for toll eller toll når pakken min ankommer landet mitt?
Importavgifter, skatter og avgifter er ikke inkludert i vareprisen eller fraktkostnaden. Disse kostnadene varierer fra land til land og er kjøperens ansvar.
Vennligst sjekk med landets tollkontor for å finne ut hva disse tilleggskostnadene vil være.

RETUR OG REFUSJON

Jeg bestilte feil størrelse eller farge, hva skal jeg gjøre?
For eventuelle endringer innen 8 timer etter bestilling, gå til e-posten og send oss endringene du ønsket.
Siden hver enkelt vare på Aurora1980s skrives ut på bestilling, kan vi ikke bytte produktet ditt. Men din tilfredshet er vår prioritet, og vi vil gjøre vårt beste for å finne en løsning som vil gjøre deg glad! Ta kontakt med vår kundeservice for hjelp.

Jeg er ikke fornøyd med utskriftskvaliteten, hva skal jeg gjøre?
Alle produktene våre er nøye inspisert for kvalitet, og vi vil trykke alle defekte klærne på nytt, gratis. Se våre retningslinjer for retur og refusjon for mer informasjon.

Jeg mottok feil vare, hva skal jeg gjøre?
Vi beklager eventuelle ulemper, og vi vil gjerne hjelpe deg med en gang ved å tilby en gratis erstatningsbestilling.
Se våre retningslinjer for retur og refusjon for ytterligere instruksjoner.
Vennligst besøk vår retur- og refusjonsside hvis ingen av de ovennevnte svarene på spørsmålet ditt.

TA KONTAKT

Hos Aurora1980s setter vi stor pris på kundene våre, og hvis ingen av de ovennevnte svarte på spørsmålene dine, kan du gjerne kontakte oss på e-post på support@aurora1980s.com