Retningslinjer for refusjon

Ordreendringer eller kansellering

For standardfrakt, etter at bestillingen din er lagt inn, har du 8 timer på deg til å kontakte vår kundeservice og be om ordreendringer eller kansellering.
Etter 8 timer vil bestillingen din settes i produksjon og kan ikke lenger endres. Den brukte tiden for gratis frakt og ekspressfrakt er kun 4 timer.
Kjøpere påtar seg all risiko når de velger feil stil, farge og størrelse på kjøpet, ingen retur eller refusjon aksepteres i dette tilfellet. På den annen side, hvis størrelsen eller fargen er feil plassert av dine feil, er vi villige til å hjelpe med å behandle en annen med rabatt.
For bedre å hjelpe deg med å velge riktig størrelse, har vi gjort tilgjengelig en størrelsestabell på hver produktside. Vennligst ta avgjørelsen din nøye.

Retur/refusjonsforespørsel

Vi gjør vårt beste for å sikre produktkvalitet og ordrenøyaktighet. Imidlertid, hvis varen din har ankommet senere enn det avtalte tidspunktet eller den mottas som en skadet vare, trykk av dårlig kvalitet eller feil produkt, garanterer vi 100 % tilfredshet til alle våre kunder ved å tilby en gratis erstatningsbestilling eller refusjon på de berørte gjenstandene.
Hvis du vil ha refusjon, har du noen få kompensasjonsalternativer å velge mellom:
- Erstatningsordre – Vi erstatter den opprinnelige bestillingen din og sender deg ny bekreftelse og fraktinformasjon.
- Kupong - Vi sender deg en kredittkode med samme verdi som den opprinnelige bestillingen din, som du kan legge inn i et nytt kjøp.
- Full refusjon - Vi returnerer beløpet til din opprinnelige betalingsmåte (Paypal, kredittkort).
I tilfelle forsendelsen din blir stoppet eller mistet av transportøren, er vi sikker på å sjekke med dem og sende varen på nytt uten gebyr. Hvis bestillingen returneres på grunn av feil adresse, vennligst bekreft leveringsadressen igjen, etter at den kommer tilbake, vil vi få den sendt til deg på nytt.

Hvordan returnere en vare

Siden vi jobber på en Print-on-demand-basis, leveres alle utskrifter på forespørsel. Ved retur/refusjon trenger derfor ikke den mottatte varen returneres.
Alt vi trenger er bestillingsnummeret ditt og et tydelig bilde som viser enten feil vare, dårlig kvalitet på utskriften eller det skadede området av varen, og kontakt en av våre helter gjennom vårt Kontakt oss eller retur- og refusjonsskjema.
Hvis du blir godkjent, vil tilbakebetalingen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen 3-5 dager virkedager.

Varighet for behandling av refusjon

Ettersom refusjonen er en reversering av betalingen din, kan vi bare sende den tilbake på samme måte som den ble mottatt. Å reversere en betaling på denne måten er den raskeste og sikreste måten å få pengene tilbake til deg. Refusjonsvarigheten avhenger av banken eller kortutstederen. Noen banker/kortutstedere fullfører refusjoner innen 2 virkedager, mens andre kan vente til slutten av kontoutskriftsmåneden med å behandle refusjoner. Hvis tilbakebetalingen ser ut til å ta mer enn én uke, kan du kontakte banken eller kortutstederen for å spørre om deres vanlige tidsrammer.
Husk at når du har mottatt varen, har du 30 dager på deg til å sende inn en refusjonsforespørsel

Vanlige spørsmål om retur og refusjon

Hvilke typer refusjoner tilbyr du?
Paypal – Refusjonen går tilbake til kontoen som ble brukt til å foreta kjøpet, og du får en unik transaksjons-ID.
Kredittkort – Tilbakebetalingen går tilbake til det samme kortet som ble brukt ved kjøpet, og transaksjons-IDen din er ordrenummeret ditt.

Hvor lang tid vil tilbakebetalingen ta?
Det avhenger av banken eller kortutstederen. Noen banker/kortutstedere fullfører refusjoner innen et par virkedager, mens andre kan vente til slutten av kontoutskriftsmåneden med å behandle refusjoner. Hvis refusjonen ser ut til å ta mer enn én uke, kan du kontakte banken eller kortutstederen din for å spørre om deres vanlige tidsrammer.

Hva om kontoen og/eller kortet har blitt kansellert?
Du må kontakte banken din for å varsle dem om at du forventet refusjon til denne kontoen eller kortet og gjøre alternative avtaler med dem.

Kan refusjonen sendes til et annet kort eller konto?
Ettersom refusjonen er en reversering av betalingen din, kan vi bare sende den tilbake på samme måte som den ble mottatt. Å reversere en betaling på denne måten er den raskeste og sikreste måten å få pengene tilbake til deg.