Frakt og levering

I hvilke land sender Aurora1980s til?

Vi tilbyr frakt til over 200 land rundt om i verden. Det er imidlertid et sted vi ikke kan sende til. Hvis du tilfeldigvis befinner deg i et av disse landene, vil vi kontakte deg

Frakt og håndteringstid

Vi behandler bestillinger på virkedager som er mandag til fredag, Eastern Standard Times, og ekskluderer helligdager observert av postkontoret.
– Produksjonstid: 3 – 5 dager* (i vanlige sesonger) eller kanskje mer avhenger av høytiden sesonger.
– Frakt:
Standard frakt: Gjelder for alle varer. Din bestilling vil bli behandlet med normal prosedyre.

Hvor lang tid tar frakt?

Forsendelsestiden kan variere etter sted. Dette er våre estimater:

Standard frakt: 8 - 10 dager

*Dette inkluderer ikke produksjonstiden vår på 3–5 dager.
Du vil til enhver tid kunne spore bestillingen din til den ankommer dørstokken din. Husk at vi noen ganger ikke vil gi deg sporingsnummer. Du kan imidlertid spore bestillingsstatusen din via nettstedet vårt.

Ordresporing

Du vil motta en bekreftelsesmail med en sporingslenke slik at du kan følge bestillingen din hele veien hjem! Det kan ta 2-4 dager før transportøren kan skanne pakken din inn i systemet sitt.
Hvis du prøver å spore pakken din og det ikke er tilgjengelig informasjon, betyr det bare at transportøren ikke har behandlet pakken din ennå. Når pakken skannes inn i systemet deres, vil sporingshendelser fylles ut på sporingssiden.

Kan bestillingen leveres til flere adresser?

Vi tilbyr ikke frakt til flere adresser for en enkelt bestilling. Hvis du vil ha varer levert til flere adresser, vennligst legg inn disse bestillingene separat.